Как да поддържате връзката интересна

Чудили ли сте се защо повечето отношения губят вълнението и забавлението, което са имали в началото на връзката? Вълнението, което идва от една нова връзка може да направи най-тъжният човек да се чувства пърхащи пеперуди в корема. И все пак дори да имате опит, проучванията показват, че отношенията могат да бъдат скучни като пораснат.

Научете се как да поддържате връзката интересна.

Единствената формула за трайно във връзката е любов. Дори когато в любовта, взаимоотношения невинаги са забавни и вълнуващи. Следващите стъпки обаче ще ви помогне за дългосрочни отношения свеж, забавен и вълнуващ, дори в опитите години.

Топ начини да поддържате връзката интересна

  1. Изненадвайте партньора си от време на време

С течение на времето в една връзка, двойките са склонни да пренебрегват тези малки, но деликатни действия, които правят връзката вълнуващо в началото. Изненадата с малък подарък в ръката или резервирана почивка през уикенда са само малка част от нещата, които и вие бихте могли да направите. Тези изненади извървят дълъг път, за да съхранят една връзката забавна.

  1. Излизайте с други двойки

Често срещана грешка, направена от двойките е да прекарате всяка минута само един с друг. Винаги е забавно да излизате с други двойки, особено тези с подобни цели и тези, които имат здрави връзки. Това позволява на някои двойки да бъдат един около друг, без непременно да се прикрепени един към друг.

  1. Бъдете приключенски настроени

Това наистина не означава, скачане с парашут или туризъм. Двойките трябва винаги да опитат нещо ново заедно. Винаги се опитват да направя нещо за първи път. Вземете уроци по голф заедно, посети нови места заедно, или просто се опитвайте да правите нещо странно и да се забавлявате заедно.

  1. Прекарайте известно време далеч един от друг

Това може да звучи странно, но прекарване на известно време далеч един от друг позволява всяка страна да пропусне другия и поддържа отношения забавно. Вие не само пропускате партньора си, но го цените повече и оценявате всеки път, когато прекарвате времето заедно.

  1. Изпращане на романтични съобщения

За всяка сериозна дългосрочна връзка е типично това да мисли за другата половинка. Това винаги е сладко с изпращане на партньора на някои романтични текстови съобщения, когато са разделени за известно време.

  1. Редовните дати

Редовните дати са общи за нови двойки и избледняват, когато връзката расте. Насрочване на редовни дати може да възпламени отново любовта и да създаде забавно установени отношенията в начален етап.

  1. Настройте се на една вълна заедно

Поставяне на целите заедно; дългосрочна и краткосрочна помага за укрепване на връзката и дава нови неща, за говорене всеки път.

  1. Въвеждане на трета страна

Завеждане на дете в света е това, което определено трябва да е бил част от поставените цели. Такова дава на двойката още едно нещо, за което да се грижи за другите, отколкото всеки друг. Може би искате да имате като начало един домашен любимец, или дете. Всичко това е част от вашият общ съвместен живот. Вие няма да сте две, а три страни.

  1. Поздравете се един друг с вълнение

Не е нужно да знаете космонавтика или ракетно инженерство, за да дадете тон за един прекрасен ден. Двойките често пренебрегват този момент, тъй като връзката расте. Поздравете вашия партньор с прегръдка или целувка на вратата по пътя си обратно от работа. Това работи като магия.

  1. Опитайте нови неща в леглото

Сексът е магия. С течение на времето в една връзка, двойки са склонни да станат монотонни в спалнята, която не е толкова добро за здравето на връзката. Винаги има нещо, което не сте опитвали. Направете изследвания, подправете отношенията и сами ще се уверите колко „секси забавно“ е всичко.

Семейството е всичко и всяко семейство започва от една връзка. Обърнете внимание на това, което имате.