10 съвета как да получите работа

За онези, които са напуснали офиса, за да работят от дома си, работата се превръща в свободна практика. Но работят от дома си има и своите недостатъци. Тя може да изглежда като добра работа у дома. Такава може да е онлайн бизнес, израждане на уебсайт или блог, за които неминуемо ще ви трябва сео оптимизация или просто някакъв тип услуги, които самите вие да предлагате.

Такава работа, особено за жените е като нож с две остриета, но наред с всички изскачащи задължения  – грижи за деца, извеждане на кучето, чистени, домакинстване и пр. е нужно време, за да не остава. Как да се справим с пристъпите на мързел и винаги заетото от домакинска работа време? С други думи – как да се принудим да работим?

  1. Изберете правилния път за работа. Ако сте ранна птица изберете работа на сутринта, нощна птица избора през нощта. Не се опитвайте да се насилвате да не работят в обичайното време нищо няма да се случи, тялото ще отвърне на удара, който в крайна сметка може да доведе до стрес.
  2. Ясно определяне размера на време, което сте готови да похарчите за тази работа. И няма никакви отклонения от правилата. Три часа през нощта? Така че, работата е три часа. С течение на времето, тялото ще се занимава и превръща това в навик.
  3. Никога не работете за сметка на съня. По този начин, можете да прати обичайният ритъм и ритъма на хаос.
  4. Премахване на социалните мрежи. Премахва всички отметки от компютъра и всичко друго, което може да ви отклони от работата? Какво искате – по различен начин.
  5. Започнете работния процес за определена дейност. Например, почистване на десктопа, или превръзка в „работно облекло“. Ако направите същото действие на регулярна основа, развивате рефлекс, който ви позволява бързо да се създаде и започне новата работа.
  6. Започнете с по-леки или рутинни задачи. Така ще навлизате в дебрите на работата си, без усещането за липса на вдъхновение или настроение. Разберете за специалистите по seo оптимизация.
  7. Планирайте работата си: това е, което трябва да направите днес, за това ви е нужно време утре и т.н.
  8. Обобщавайки резултатите от извършената работа. И не забравяйте да се насърчавате, защото просто сте умен – има толкова много неща!
  9. Не забравяйте останалите, спокойния и нормални неща, които ви дават енергия!
  10. Всичко това в началото може да ви се стори трудно, когато имате деца, но много необходимо.

И все пак, никога не отлагай за утре това, което трябва да направите днес и работата ви ще ви върви винаги.