Хейдж: Тайните на дизайн на крайградски район

Хедж, стилът в интериора с най-щадящ за околната среда сюжет. Той представя красива и оригинална форма. Красиво подрязаните храсти ще добавят оригиналност на всякакъв терен. Всяка година, тези огради стават все по-популярни. Те са използвани не само в периметъра, но също така и да създадат определени зони, алеи и т.н.

В модерния дизайн дневната ограда се използва за изпълнение на множество проекти. Разбира се, за да се постигнат красиви резултати, трябва да работим усилено, но резултатът ще бъде на добра стойност. Може да намете хамалски услуги за извозване на отпадъците от двора.

Преди да разберете особеностите на отглеждане е необходимо да се знае каква Ограждения има за подходящо място и т.н.

В зависимост от целта, а височината на храста, хедж е: Границата, която достига височина от не повече от 50 см. Най-подходящ: Хедър и чемшир; височината ограда може да достигне средно 0,5 до 2,5 м. Тя се използва като ограда направена по естествен начин от иглолистни дървета, както и бавно растящи храсти; височина на стената достига повече от 2.5 m. Използва се за защита на зоната срещу прах и любопитни очи, но и е чудесна възможност за създаване на сянка.

За образуването на стената е необходимо да се използват големи дървета с дебели клони, например, бряст или кипарис. Живите огради могат да бъдат моделирани – храсти, които изискват постоянна грижа и свободно отглеждане. Ако използвате първата опция, трябва постоянно да режете храстите, да премахвате на излишните клони. Научете за почистване на домове от тук: http://obshtini.com/tavani-mazeta-sofia.

Изберете тези защити за декориране на малки площи, следвани от постоянно гледане. Вторият вариант е избран за големи площи. Има и друга класификация в зависимост от биологичните характеристики. В този случай, растението е разделено на вечнозелени, широколистни, трънлив и безбодилести. За да се засили и украси жива ограда има няколко ярки решения:

Плитки – в този случай, използвайте растения, които имат различен цвят. През годината, промяната на цвета, помага за постигане на изключителни резултати;

Чемшир – този вариант се разбира под една спирала нарязани. Въпреки сложността при изпълнение на резултатът ще бъде невероятно;

Лабиринт – така наречената лабиринт, също е създаден от храсти. Те се използват както на малки, така и на големи площи.

Винаги може да проектирате своята градина с двор в изключително райско кътче. Всичко зависи от вас и избора на желаната растителност. Започнете сега своето почистване на двор.