Детерминанти на състоянието на обвивката

В грижа за кожата на лицето и тялото, всичко това трябва да се има предвид, дори да ползвате най-скъпата продуктова линия на света.

Вземете под внимание – лечение на хронични заболявания, особено на храносмилателния тракт. В крайна сметка, силата в здравето на кожата е от изключително значение. Изберете хидратиращ крем atache, за естествено подхранване.

Обърнете внимание на водата. В това число приемайте достатъчни количества вода, защото в края на краищата водата е първото нещо, което хидратиране кожата, дарява блясъка и еластичността, но не забравяйте и специализираната козметика за хидратиране. Такава ще дари на кожата ви нужната влага.

Избягвайте стреса, дългото излагане на студ, слънце и вятър. Ако у дома или на работата сте изложени на прекалено сух въздух, организирайте контейнерите с вода в стаята.

Откажете се от вредните навици, защото пушенето води до жълтеникав тен, който през годините само се увеличава. Злоупотребата с алкохол, особено газирани напитки води до оток, по-специално образуването на торбички под очите.

Заседналият начин на живот и липсата на редовни разходки на чист въздух допринасят за ранното гниене и стареене на кожата.

Едва, когато вземете под внимание всеки един от изброените фактори-орисници за кожата ви и ако не друго, то поне минимизирате влиянието им ще може да се радвате на по-гладка, свежа и без недостатъци кожа. Изберете качествените и доказани продуктови линии. Ето още някои свежи идеи.