Тайните на стила – как да носите шал

За да вържете интересен шал, имате нужда от врата, шал, две ръце и малко фантазия. Шалът отговаря на тоалет с кожено палто или яке, може да се носи като наметало или модно палто. Това, което се нарича стилен шал, се носи дори ежедневното. Също така се носи за затопляне на гърба, врата, гърдите и дори в студения офис.

Прост възел на шал се завързва деца на 3 години. Понякога красотата е в простотата. Той може да е изящен и елитен и ще трябва да го завържете така, че да обвиете шията с шал, а краищата му да са отпред. Краищата на шалът може да се свържат, а може и свободно да висят. Също така могат да бъдат скрити. Всичко отговаря на стандартите на модата. По този начин може да носите шалове с различни ширини и дължини от различни материи – коприна и трикотажни, памучни и шифонени, шалове от кашмир и вълна.

Най-важното нещо в шалът е, че в гардероба трябва да присъства, защото се харесва, освежава лицето и в същото време предпазва от течение.

Дамските шалове са незаменим атрибут от гардероба на всяка дама, независимо с каква професия, стил на обличане е или интереси.

Европейският възел е лидер на представленията. Този начин на обвързване на шал се предпочита от мъжкия пол. Този метод изглежда чист, стилен и ви позволява да запазите топлината. Неочаквано изглежда твърде дълъг шал. Всеки модел шал изглежда различно, въпреки факта, че е свързан с възел. Може да се сгъва наполовина и да се увие около врата, така че двата края на шала, висящи пред и след това се простират до желаната степен. Не се затяга много здраво.

Имиджът на английска дама или господар се създават, ако към всичко това се добавят няколко нискобюджетни и скъпи детайли за костюми, които подсказват, че принадлежи към висшето общество.

Дълъг шал трябва да се прави с Парижкия възел. Свържете този шал по европейски начин и ще получите така наречения парижки възел. И защо е разликата в имената? Тайната на модата. Няколко лесни начина за връзване на шал, който свързва различни стилове и го правят оригинален. За да се получи модифициран европейски възел е необходимо да се сгъне шалът наполовина и да се опъне само един край на шалчето в бримката, докато възелът е затегнат и поставен настрани. Изглежда лек и безгрижен.

Много лесен и обикновен, но ефектен начин е да се хвърли шалът на врата, така че краищата да се пресичат, връзват на възел, а след това свободно да падат в единия край. Този възел изглежда добре на дълъг шал. Можете също така, без да обвързвате шал, да го хвърлите около врата, а единият край трябва да е по-дълъг от две трети и да пада свободно на гърба. По този начин дългият край, разпръснат с гънките, равномерно върху рамото ще изглежда по-добре, отколкото опакован около врата.