Детайли за декора

Всичко в апартамента трябва да бъде свързано с обща идея. Нещо в интериора трябва да се комбинира. Такова единство може да помогне за постигането на декорни елементи: вази, картини, лампи, саксии за цветя и т.н.

В провансалския стил за това се използват дърво, камък, растения, текстил.

В английската класика – различни драперии, покривала, килими и възглавници.

Много елементи от декора може да направите сами. За изнасяне на стари мебели и вещи, които няма да влязат в употреба, потърсете екипите на ТОВАРНИ-ПРЕВОЗИ.

Създаването им:

– трябва да определите местоположението си предварително;

– изберете правилната цветова схема;

– решете какъв да е орнамента;

– вижте коя техника да изпълнявате.

Задължително е да запомните, че ако изберете украшение, то трябва да е подобно, с текстурен шаблон, върху завесите, покривала или тапетите.

Направете сам стенен панел. Такъв може да е изключителна декорация. Това изобщо не е трудно. Необходимо е само да нанесете избрания чертеж с молив, върху основния цвят и внимателно да очертаете контурите с четка, и едва след това да рисувате средата на детайлите.

Може да излезете с амулети или лампи под формата на стари лампи. Ако направите стъклопис, върху такъв фенер, върху стъкло и сами го нарисувате със златен спрей, получавате много оригинално нещо.

Дори обикновена чиния или купа със захар може да се превърне в декор. Достатъчно е да дадете воля на въображението си и такива неща ще променят външния вид на цялата къща. Така самите предмети ще получат нов живот. Ако искате да поставите снимка в чиния, просто вземете медицинска спринцовка, напълнете я със силиконов уплътнител и нанесете шаблон, като го изстискате много бавно и внимателно. След изсъхване на продукта, може да бъде изтрит от прах.

Може да украсите очила и други продукти. За да рисувате, върху стъкло, основното е да купите специални супер устойчиви бои в магазина. Трябва да ги нанесете директно от тръбата. Може сами да създадете модел.

Цветен ефект

  • Изобилие от бяло разширява пространството и освежава помещението.
  • В червено е най-добре само да допълвате интериорната палитра или да направите малки щрихи, за да завършите композицията.
  • Светлите пастелни цветове запазват слънчевото настроение.
  • Приглушените бронзови цветове се използват, ако нещата трябва да се състаряват.
  • Златен – медената гама предизвиква желание за живот.
  • Пастелният – бежов цвят – неутрализира усещането за безпокойство.

Интериорните детайли предават стила на домакинята на къщата. С помощта на желание, старание и старание може да превърнете апартамент или къща в прекрасен семеен кът, където на всички ще бъде удобно и уютно. Мечтите се сбъдват!