Интериорен дизайн

В съветските времена повечето ремонти бяха сходни помежду си и както показа времето, не от най-добрата страна. Понятията „съвременният стил”, „инкавризъм” и други определения, които са познати сред народа, показват, че е важно не само какви материали са използвани, но и как са съчетани помежду си. Не е необходимо да се залепят скъпи вносни тапети.

За да направите апартамента лек и удобен, достатъчно е да използвате прости обикновени модели или тапети за боядисване. Друга грешка на всички интериори е самият дизайн. Съгласете се, бунтът на цветовете на подовите настилки, като многоцветни плочки или линолеум; Множество килими с различни шарки, покриващи подове, а понякога дори и дивани – не е най-скромната цветова схема. По принцип не може да се каже, че в условията на стар апартамент е невъзможно да се създаде комфорт. Дори и най-пренебрегваният вариант може да бъде запазен. И не непременно за много пари.

  1. Не съхранявайте боклук. Не забравяйте да изхвърлите всички ненужни вещи. В никакъв случай не „съхранявайте“ това, което може някога да ви потрябва. Ако не използвате някои неща сега, тогава нямате нужда от тях! Наемете фирма за извозване и изхвърляне. Вижте и Цени за почистване на дворове в София.
  2. Разширете пространството. Няма нужда да се страхувате от ярки цветове. Прахът е дори по-малко видим, върху белите мебели, отколкото върху тъмните мебели. И изглежда не по-лошо, ако не и по-добре. В комбинация със светли стени допринася за визуалното разширяване на пространството.
  3. Пуснете светлината в стаята. Няма нужда да криете пространството зад масивни тежки завеси. Такива модели са по-подходящи за просторни апартаменти и къщи с високи тавани. Ако искате да регулирате естественото осветление, използвайте плътни тъкани от светли нюанси.
  4. Не претрупвайте интериора. В никакъв случай не парадирайте с всички донесени от останалите или дарени дрънкулки, фигурки и други фигури. Първо, те имат различни енергии, и второ, са напълно несъвместими със стил.
  5. Използвайте въображение и талант. Ръкоделието за комфорт в къщата е най-добрият начин да покажете качествата на отлична домакиня. Ако не знаете как да бродирате, шиете, плетете или рисувате, тогава украсете къщата с цветя, плодове или жълти листа – в зависимост от времето на годината.

Поддържайте чистота в дома си, създайте уникален светъл интериор. Но не забравяйте, нищо други не създава комфорт и не провокира усмивка на лицето повече от личния избор!