мъжки слънчеви очила

Рейтинг на мъжки слънчеви очила: топ 3 модели на 2020 година

Знаете ли, кои са най-популярните модели мъжки слънчеви очила през 2020 г.! Нека ви запознаем с тях сега:

слънчеви очила

Авиатори

Това е модел, който е подходящ за почти всички. Той не излиза от тенденциите от няколко години. Тези очила попадат в ежедневието ни, идвайки от моделите използвани в авиацията, а оттук идва и името им.

Тънките, почти невидими метални рамки и лещи във формата на капчици изглеждат много смели и добавят свежо излъчване. Те имат своето стабилното присъствие в класацията на модните слънчеви очила, което прави изображението още по-стилно. Този модел, лесно се комбинира, както с бизнес, така и с ежедневен или спортен стил. Не е случайност, че определят авиаторите очила като универсален аксесоар.

  • Авиаторите се съчетават безпроблемно с всеки стил.

Очилата с ярки цветни огледални лещи са особено популярни, през този сезон. Вариации са възможни в самата рамка, например модели със солиден мост.

мъжки слънчеви очила

Пътнически слънчеви очила за вас

Очилата с тази рамка, също са добре познати на всички, които следват най-новите тенденции. Те идват на мода в средата на последното десетилетие. Основната разлика с авиаторите е не само във външния вид, но и в цената. Новият модел е по-достъпен за масовия купувач.

Моделът има квадратна форма с ясно изразена пластмасова рамка. Рамката може да е или неутрална черна, или ярка. Във всеки вариант, очилата изглеждат стилно. Същото важи и за лещите.

Слънчевите очила за пътници подчертават интелигентния външен вид и в същото време лесно се вписват в ежедневен гардероб, спортни и бизнес стилове.

Тази година актуални са моделите с цветни огледални лещи. Ако търсите очила, които ще останат в модната тенденция за дълго време, изберете тези модели.

слънчеви очила

Мъжки слънчеви очила 2020 „Брауниъри“ и „клубни майстори“ се завръщат на мода

Както подсказва името, тези очила подчертават линията на веждите, правейки я ясно изразена, чрез масивна рамка. В някои случаи, долната част на очилата е без рамка.

Умелата комбинация от пластмаса и метал в рамката прави очилата леки и много удобни за носене. По правило към цветовата схема се предлага класическата гама – кафяво, черно, сиво, тоест благородни цветове, които подчертават статорния образ на очилата.

„Клубмайсторите“ и „браузърите“ модели, перфектно се вписват в класическия стил на гардероба и ще придадат на притежателя си интелектуален шик.