Разредете дома си, за да увеличите стойността му

Разредете дома си, за да увеличите стойността му

Знаете ли, че обезвреждането на вашия дом има силата да увеличи максимално стойността му и да го накара да изпъкне, пред конкуренцията?

Разчистването и организирането на вашия дом може да увеличи продажната му стойност, средно с 15-20% и да го продадете по-бързо.

Повече за това, вижте на адрес: https://xn--h1adsi2b.com.

В това ръководство ще обсъдим:

Поддръжка и почистване;

Разчистване и възможности;

Намерете доставчици за премахване на боклуци във вашия регион;

Поддръжка и почистване

Само почистването може да осигури 3-5% възвръщаемост на инвестицията и е нещо, което може да направите сами. Ето, защо, уверете се, че всичко изглежда по най-добрия начин по време на показванията у дома.

Редовната поддръжка на дома, чистотата и минимизирането на бъркотията в ежедневието ви са от голямо значение, когато дойде време за продажба, но също и в ежедневието ви.

Ако не извършвате редовни ремонти, може да очаквате да похарчите повече пари и време, когато става въпрос за подготовка на дома ви за продажба.

Разчистване и възможности

Наред с това, препоръчваме да направите всичко възможно, за да направите своя имот да изглежда по най-добрия начин, не чрез скъпи промени, а чрез интелигентно планиране.

Вашият агент по недвижими имоти вероятно ще може да даде добра представа за най-добрия начин за това и може дори да успее да привлече професионалист, ако е необходимо.

Разчиствайте, обезличавайте и подреждайте нещата, като използвате, колкото е възможно повече собствените си вещи.

Запомнете: Постановката на дома е различна от проектирането или декорирането на пространство.

Подредете дома си за максимална привлекателност за продажби и за привличане на възможно най-много купувачи, а не за да отговаря на вашите специфични вкусове.

За да улесните процеса на премахване на бъркотията или почистване, разчитайте на услугите на Фирма кърти чисти извозва. Тя ще премахване за вас всички излишни неща и боклуци. Професионалистите могат да дойдат да извозят нежеланите боклуци за нула време. Това неминуемо улеснява процеса на дълбоко почистване и последвали действия.

Източник: кърти.com