Как да пазаруваме по време на актуални намаления и оферти в emag.bg

Как да пазаруваме по време на актуални намаления и оферти в emag.bg

Разпродажбите като тези от актуалните оферти в emag.bg трябва да се използват разумно, за да не се възползват самите продавачи от вас! Ако червените етикети с цени и надписът SALE ви впечатляват, тогава ви съветвам да прочетете тази статия няколко пъти. Добре идея ще е да отпечатате и да вземете със себе си, дори в магазина. Шегата на страна, но ви съветваме да знаете тези правила:

Правила за пазаруване при намаления и оферти в emag.bg, може да видите тук:

И така, ето и нашето ръководство за професионални продажби.

Правило 1

Когато грабвате намален артикул, запитайте се „Бих ли го купил без намалението?“ Ако не, тогава помислете 1000 пъти и охладете плама си.

Правило 2

По-добре е да купувате неща на разпродажби, но без отстъпка. Отстъпките най-често включват стари артикули, с които трябва да внимавате! Може би те са модерни само няколко месеца и това време вече безвъзвратно отминава. Ето, защо, ако вземате само защото е на разпродажби, замислете се дали ще ви влезе в употреба.

Правило 3

Маркетинговите трикове „купете за … и вземете сертификат за пазаруване за още …. лева“ ни карат да пазаруваме двойно ненужни неща и помагаме на магазините да се отърват от боклуци, които не се продават.

Правило 4

Средата и краят на продажбата е аматьорски спорт. Малко размери, много брак. Но най-горещите отстъпки. Ако имате много време и хъс това също е работещ вариант.

Правило 5

Купи онлайн. Разглеждането на асортимента от актуални намаления и оферти в emag.bg може да видите ТУК: https://promobroshura.com/emag-bg-%d0%b2%d0%b8%d0%b6-%d0%b0%d0%ba%d1%82%d1%83%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%86%d0%b8%d0%b8-%d0%b2-%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d0%b3.

Това ви дава възможност по-бързо да напазарувате необходимото, от обикалянето из търговския център.

Правило 6

Най-големите отстъпки не са в Европа, а в САЩ! Щурмувайте чужди магазини онлайн и офлайн.

Правило 7

Преди разпродажба прегледайте гардероба си, за да купите това, от което се нуждаете, а не просто още един сив пуловер и черен панталон. Затова ясно идентифицирайте в гардероба си нещата, които сте купили и не сте носили. Не повтаряйте грешки.

Правило 8

Отидете на разпродажбата със списък за пазаруване и ясен бюджет (между другото, това важи за всяко пътуване до магазина). В противен случай ще вземете у дома това, което не ви е полезно, а така парите ви ще са изхвърлени на вятъра.

Правило 9

РАЗПРОДАЖБАТА е страхотна възможност да закупите нещо, което е трудно да си позволите в нормално време. Ето защо, по време на периода на продажби, има смисъл да се търсят по-скъпи марки. В идеалния случай отидете направо на официалния уебсайт в emag.bg поръчайте.

Правило 10

Според статистиката най-големите отстъпки по време на разпродажби важат за облекла и по право аксесоари, като обувки и чанти. Много хора използват това правило и купуват зимни обувки през лятото и летни през зимата за дълго време. Статистиките сочат още, че най-големи намаления за техника, битови уреди за дома и офис оборудвания важат преди големи празници, както и в дни като „Черен петък“.

В заключение:

Запомнете най-важното правило на всяка продажба, а именно: „Първо вижте предимствата, а след това – намалението! Едва тогава пазаруването ще е в съзнателно състояние.