Извозване на стари мебели и съвети за избор на червени мебели за хол

Извозване на стари мебели и съвети за избор на червени мебели за хол

По време на пандемията всеки е инвестирал в това да направи дома си удобен, спокоен и медитативен. Сега, когато се връщаме в социалния свят, хората поемат повече рискове с декора си, за да направят пространствата изобилни и празнични, готови за събирания с приятели и семейство.

Ако и вие се отнасяте към тази група от хора, то предлагаме ви някои съвети за избор на червени мебели за хола, а преди това вижте как да планирате извозване на стари мебели. Това ще ви е от полза за по-лесното и адаптивно организиране на всичко по реформите в дома. И така, да започваме:

Червеното добра идея ли е за всекидневната?

Когато става дума за идеи за цвят на хола, спектърът е практически безкраен, но червеното е чудесен начин да направите незабавно впечатление. Стаите, които съдържат червено са смели, живи, класически, но са трудни за постигане.

Отминаха дните, когато червеното беше скрито в невидими пространства. Днес то може да стои като фокусна точка в стаята и да задава тона. Цветът е дълбок, доминиращ и пропит с много емоция. Червеното е освежаващо и страстно, придавайки драматично и интензивно качество на стаята.

Червеното е добър цвят за декориране на всекидневна и поради многото тонове, означава, че може да създадете различни визии в зависимост от нюанса, който изберете.

Как да добавя червено към хола си?

Има няколко начина да внесете червено в хола. Червените детайли могат да бъдат включени, чрез тапицерия, мебели или акцентни стени. Може, също така да изберете да имате червено за пода с нотка на теракота за земно и ангажиращо качество. На адрес: https://www.bulkom.com/ceni-izvozvane-stari-mebeli-sofia може да наемете екипи за извозване на стари мебели.

Помислете за боядисване на дограмата в червено, вместо само на стените. Може също да добавите плочки в стаята, с тонове или шарки на червено, които да компенсирате с други неутрални стени.

Изпръскани в червен цвят мебели могат да обогатят стаята. Ключът за това е балансът, така че добавянето на сиво, бяло или синьо ще предпази интериора от твърде тъмно. Избирайте мебели в червен цвят само ако ви харесва и не е само нещо за момента.

Какви цветове вървят с червеното?

Червеното е един от най-смелите и ярки цветове. Може да създаде всякакви настроения, от гневни през топли до ярки и щастливи. Важно е да разберете кои цветове работят добре с червеното, преди да го използвате в дома си и как този цвят може да повлияе на вътрешно пространство.

Според дизайнерските специалисти цветовата палитра се състои от три основни цвята: червен, жълт, син; три вторични цвята (чрез смесване на основните): зелено, оранжево, лилаво; и шест третични цвята, които са цветове, направени от първични и вторични цветове. Като цяло най-допълващите се цветове са противоположните в цветовата палитра, като червено и зелено, синьо и оранжево, лилаво и жълто.

В зависимост от нюанса на мебелите в червеното има няколко допълващи се цвята, които се вписват в интериорния дизайн. Те са:

Първичното мебели в червено се съчетава добре с мебели в жълто, бяло, оранжево-кафяво, зелено, синьо и черно.

Доматеният цвят се съчетава добре с циан, ментолово зелено, пясъчно, почти бяло и сиво.

Черешовото червено работи добре с лазурно, сиво, светло оранжево, пясък, бледо жълто и бежово.

Малиновото червено може да се комбинира с мебели в цвят бяла, черна и дамаска роза.

Източник: BULKOM.COM